-
Dla mnie to swoiste wspomnienie
wakacji, które jak zwykle były za krótkie i zbyt szybko się
skończyły- wspomina Anna.
-
Wybrałem tę rybę, ponieważ
chciałbym za pośrednictwem naszego bloga namawiać Was do jak
najczęstszego korzystania z typowych polskich produktów – mówi
Paweł. Sandacz właśnie do takich należy, bo tuż obok szczupaka
i okonia morskiego jest najczęściej spotykaną rybą w polskich
wodach.
Jak przygotować sandacza z risotto i
pianą szafranową? Paweł Grabowski zademonstruje już jutro w
pierwszy odcinku naszego video bloga „Dla smaku”.
Dla mnie to swoiste wspomnienie
wakacji, które jak zwykle były za krótkie i zbyt szybko się
skończyły- wspomina Anna.
Wybrałem tę rybę, ponieważ
chciałbym za pośrednictwem naszego bloga namawiać Was do jak
najczęstszego korzystania z typowych polskich produktów – mówi
Paweł. Sandacz właśnie do takich należy, bo tuż obok szczupaka
i okonia morskiego jest najczęściej spotykaną rybą w polskich
wodach.